egyrészt a sparban önmagában is remek bioketchupot lehet kapni, vitafood, nem is drága. ezt kevertem el maradék kókusztejjel, chilipasztával, zöldcitrommal és citromfűvel, sóval. m. szerint túl sok volt a citrom, szerintem ok, bár két részben készült, és az egyik adag tényleg kicsit híg lett, nehezebb volt kenni vele a szárnyakat. nekem inkább az volt a bajom, hogy nem lett ropogós, egyszerűen csak betoltam a sütőbe 25 percre, kellett volna vhogy a végén felülről rápirítani. megszórtam korianderrel, kenyér, sör volt még.
2010.10.29. 23:31
Szólj hozzá!
Címkék: kókusztej ketchup chilipaszta
A bejegyzés trackback címe:
https://vasarnapiebed.blog.hu/api/trackback/id/tr172418464
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.