malatinszky illatos 2009, kaiken malbec 2009 és gróf zichy domaine cabernet sauvignon 2008.

az illatos van a sparban, egyszer már volt, és jó volt, és most megint: kb 1500 huf, kis test, remek élvezet, egyszerűen itatja magát, könnyű, de finom, na ezek talán az elegáns savak, kerek.

kaiken malbec már huszadszor jött szembe különböző cikkekben best buyként, vagy legalábbis nagyon dicsérve, hát nekem elsőre egy simán kurva édes, elég testes, de sav- és ezzel gerinchiányos cucc volt. egy édes alkoholos meggylekvár. nem is fogyott el 3 napig, a malatinszkynek 3 órája sem volt, haha. viszont a 3. napon, az utolsó egy decit elosztva kifejezetten remek volt, sokkal egyenletesebb, nem lekváros annyira. de akkor már alig volt, és ráadásul utolsó korttyaival szerintem simán bebaszott a zichynek, amit ezek után muszáj volt felbontani és most iszom éppen, de nem merek semmit mondani, a 2007-es ugye tényleg csodás volt, ezt meg most nem érzem a malbec, na meg mangal ica miatt.

konkrétan képesek voltak így elnevezni a körtér mellett egy új boltot, m. vásárolt, én még nem voltam, de sütnek helyben és borok is vannak. a lényeg: a kolbász nekem kicsit száraz, de kifejezetten jó, a sima füstölt sonka hajszálra szeletelve elementáris, csodás, pillanatok alatt eltűnt, a füstölt tarja szimplán eléggé nagyon jó, úgyhogy név ide vagy oda, vásárlók leszünk. van mangalica párizsi is.

Szerző: -dg-  2011.05.09. 22:21 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vasarnapiebed.blog.hu/api/trackback/id/tr432891535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása