2007-es, mátrai, egy vacsorára érkezett nemrég. az alapján, ami rá van írva, kifejezetten kellemesnek ígérkezett, pontosabban az ígért feketébe hajló színt meg egyebeket teljesen hitelessé teszi, hogy ott van a palackozás dátuma meg a borász, vázsonyi csaba emailcíme. egyébként kicsit giccses rusztikus, de alapvetően egyszerű címke, szintén jónak láttatja.

sokkal jobbnak, mint amilyen. rögtön a szín is csalódás, a feketébe hajlás max úgy érthető, hogy egy nagyon hosszú görbe elejére fel lehet rakni. ahogy a szín, az illat sem idéz semmi cabsavot, viszont felkészít az ízre: egy vékonyabb, erősebb savakkal és kevesebb lágy ízzel elvitt közepes egri kékfrankos szintje a bor  (bőven nem a mostanában kedvenc bolykiék szintjén). az ígért csokoládés íz persze sehol, szóval pláne úgy, hogy kifejezetten egy testesebb, édesebb ízvilágú borra készültem, kurva nagy csalódás volt. delegalább nem tudom, hol lehet kapni és mennyiért.

Szerző: -dg-  2010.11.11. 23:14 Szólj hozzá!

Címkék: cabernet sauvignon bor vörös bor chateau vázsonyi

A bejegyzés trackback címe:

https://vasarnapiebed.blog.hu/api/trackback/id/tr202442793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása