a csicsókapüré már megy egy ideje, és én odavagyok érte. fokhagymás vízben fő a csicsóka, utána csak vajjal turmixolom el. nem túl komplex művelet, ahogy a kacsa sem, 5-7 perc a beirdalt bőrével lefelé, majd saját zsírjában bő 15 a sütőben 150 fokon. finom, és külön szépsége, hogy esti ügyelet előtti ebédnek 20 perc összeütni.
2011.03.13. 22:22
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://vasarnapiebed.blog.hu/api/trackback/id/tr182777086
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.