megvolt a második alkalom, családilag, haha, a terasz remek, kitekerték a nagy napernyőt első kérésre, egyébként is végig remek volt a kiszolgálás. és a kaja is. előételnek sajnos csak egyet kértünk, a retekleves izgatott volna, de m. nem akarta, maradt a borjúvese pirítóson. nem ettem még vesét emlékeim szerint, jó volt, de alapvetően a szósz, a konfitált fokhagyma vitte el természetesen.
volt még párolt báránysült amihez tökfőzeléket kértem, mindkettő csodálatos volt: a bárány omlott és nagyon nagyon finom volt, a tökfőzelék pedig már a hirdetetten újraétermelezett magyar konyha vonalról: kapor csak mutatóban, liszt nyilván egy szál se, de nem is csíkra, hanem apró karikákra gyalulták a tököt. leginkább egy uborkasalátára hasonlított ránézésre, de egy nagyon jól párolt, a frisseségét megőrző, remek tejszínszerű szószós cucc volt. a másik fogás serpenyős pisztráng, tökéletes állag és faszénen sült íz, hozzá sóskás rizottó - szintén remek, friss, puha.
a limonádé nekem nem annyira, m.-nek bejött. a sörük viszont meglepően jó, a ház márkájaként adják, elfelejtettem megkérdezni, hogy ez csak átcímkézés-e. és persze volt kenyér és vaj az elején, sőt, én a bárányhoz is végig nyomtam, csodás. a kávé is jó volt.