egy nyitott tejszínt én újra zöld kagylóhoz használtam volna el, de egy "unom a zöld kagylót" felkiáltás miatt a kenyér mellé vettem csirkemájat meg gombát. a májat megpíritottam, rádobtam a gombát, kis fehérbor, bors, tejszín, apróra vágott medvegyma ment rá. végül is majdnem kagyló volt.
2010.04.16. 22:33
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://vasarnapiebed.blog.hu/api/trackback/id/tr511946330
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.