barnacukorral megszórtam, baconbe betekertem, kb. 20 percet sülhetett (megint egy hónappal később írom, nem emlékszem). igazából két féle kence is volt hozzá, sőt igazából többször többféle képpen készült, de ez a tojásos volt a legjobb. az arányok már nincsenek meg persze, de nagyjából a lényeg, hogy liszt helyett főtt tojást kevertem bele, olvasztott vaj, szerintem nem túl sok tej, és egészen biztosan szerencsendió ment bele sok, talán némi bors, só, és annyi tojás, hogy krémes állagú legyen.
2010.05.26. 11:57
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://vasarnapiebed.blog.hu/api/trackback/id/tr722095316
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.