dudasgergely: IMG 6918

régen egyszerűen mindig volt zöld kagyló itthon, de tényleg, már 2000 környékéről is emlékszem a szójás változatra, aztán hirtelen elkezdtek leállni a forgalmazással az összes normális, értsd nem 4000 forintért vagy még drágábban adják helyen. a nagykerek messze vannak, de most kiderült, hogy a csarnokban ez is a régi áron, 2400 forintért van kilónként. eddig csak a manna kapta az ízületeire, most végre újra vacsora is lett, ráadásul először medvehagymával. amúgy az alap boros-tejszínes-szerecsendiós-borsos cucc volt, póré ment bele egy kicsi. kipróbáltam egy kevés medvehagymával, milyen, ha belenyomom azt is már a főzésbe: kicsit összeesik és veszít az ízéből, nem érdemes. amúgy is az volt a jó, hogy a nagyon friss cucc a meleg tejszínes kagylón roppan. petrezselymet vettem, és elfelejtettem beletenni, a fokhagyma viszont persze fel sem merült a medvehagyma mellé.

bor: a tavaszra készülve már hetekkel ezelőtt megvettem az első idei fehér másfelet, de csak most nyílt ki. kagylóba és mellé is. még most, írás közben is azt iszom, továbbra is az egyik legjobb, hanem a legjobb fehér ár/értékben. és ma nem is fröccsnek volt.

Szerző: -dg-  2010.03.30. 22:34 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vasarnapiebed.blog.hu/api/trackback/id/tr871882630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása