a csicsókapüré már megy egy ideje, és én odavagyok érte. fokhagymás vízben fő a csicsóka, utána csak vajjal turmixolom el. nem túl komplex művelet, ahogy a kacsa sem, 5-7 perc a beirdalt bőrével lefelé, majd saját zsírjában bő 15 a sütőben 150 fokon. finom, és külön…

Szerző: -dg-  2011.03.13. 22:22 Szólj hozzá!

Szerző: -dg-  2011.03.11. 22:25 Szólj hozzá!

torkos csütörtök. ahhoz képest, hogy hetekkel korábban bejelentették, beteltek, sokan voltak, de nem tele, noha mi is szépen kitöltöttük majdnem a két órát. pedig gyorsak is voltak, kedvesek, az új vendégek felkiáltással való köszöntése mondjuk inkább idétlen egy (nagyon…

Szerző: -dg-  2011.03.10. 23:15 Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása